Нацбанк покращив свій гараж, медпункт та головний офіс ще на півтора мільйони
31.07.2013   //  

Національний банк України 10-19 липня за результатами тендерів уклав низку угод на технічне переоснащення своїх будівель на 1,68 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Технічне переоснащення установки пінного пожежогасіння автомобільного підприємства Нацбанку по вул.Пухівська, 5 коштуватиме 1,45 млн грн. Кошти отримає ТОВ «Терра Фірма Плюс» Ігоря Пальчука.

Ще 0,23 млн грн. отримає ТОВ «Сейм-93» Анатолія та Миколи Каменських за поточний ремонт електроосвітлення у головному офісі та лікувально-оздоровчому центрі НБУ по вул. Інститутська, 9. Передбачено встановлення близько 200 світильників UX-modul KA LA та Alhama T8 PC, а також понад 60 світлодіодних ламп. Вартість окремих світильників на сайті «ВДЗ» не опубліковано всупереч вимогам Мінекономрозвитку.

За п’ять років НБУ провів будівельні тендери на 351,06 млн грн. До цієї суми не включено такі проекти, як будівництво бази відпочинку «Прикарпаття» вартістю 86,83 млн грн., оскільки ці тендери проводило Івано-Франківське УНБУ.