У Тулуба за допомогою фірми чиновника ОДА злили 50 мільйонів на лікарню
26.07.2013   //  

Головне Управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації 23 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Черкасиміськбуд» на реконструкцію поліклініки під перинатальний центр по по вул.Менделєєва, 3 у м.Черкаси. Вартість угоди склала 50,29 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво потрібно завершити до кінця року. Губернатор Черкаської області Сергій Тулуб 19 липня доповів президенту Віктору Януковичу, що роботи вже почались.

Єдиним конкурентом на тендері було приватне підприємство «НВФ «Порив». Засновником цієї фірми є Сергій Айсінов, який зараз очолює департамент будівництва та архітектури Черкаської облдержадміністрації.

Нагадаємо, будівництво перинатальних центрів в Україні ведеться в рамках національного проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства і дитинства».

Основним власником компанії «Черкасиміськбуд» є Анатолій Бурський. Минулого року з нагоди Дня будівельника Віктор Янукович нагородив його орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

«Черкасиміськбуд» почав вигравати тендери на реконструкцію медичних закладів в Черкасах після призначення губернатором Сергія Тулуба. За три роки фірма отримала підряди на 115,05 млн грн. Окрім будівництва перниатального центру це 36,66 млн грн. на роботи по обласному діагностично-консультативному центру по вул.Менделєєва, 3» і 28,10 млн грн. на обласну дитячу лікарню.