Суд вже шостий рік орендує офіс у «регіоналки», бо у держави немає місця
25.07.2013   //  

Херсонський окружний адміністративний суд 23 квітня уклав угоду з КТ «ПП «В.А.Т. Компанія «Дніпро» і компанія» на оренду офісу у 2013 році вартістю 710 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Суд заплатив за оренду приміщення площею 2206 кв м по вул. Робоча, 66, яке він орендує з 2007 року. У приміщенні суду вісім залів судових засідань, повністю обладнане комп’ютерною мережею, системами електропостачання, водовідведення, індивідуальним газовим опаленням. Вартість оренди становить 26 грн. за квадратний метр на місяць.

Необхідність оренди приміщення у приватної структури суд мотивував тим, що «серед об’єктів державної та комунальної власності Херсонської обласної та міської територіальної громади, державної власності, які передаються у строкове платне користування, адміністративні будівлі відсутні».

Фірма «Дніпро» і компанія» має кількох власників, одним з них є депутат Херсонської міськради від Партії регіонів Тетяна Варущик, голова постійної комісії з  питань містобудування, архітектури та регулювання земельних відносин.