«Регіоналка» пошиє Генпрокурору плащ з натуральним золотом за 1 700 гривень
25.07.2013   //  
На лацканах піджака Генпрокурора Віктора Пшонки те саме гаптування золотою канітеллю, яке втричі підняло ціну на плащі для керівництва ГПУ

На лацканах піджака Генпрокурора Віктора Пшонки те саме гаптування золотою канітеллю, яке втричі підняло ціну на плащі для керівництва ГПУ

Генеральна прокуратура України 11 липня за результатами тендерів уклала угоди з ПрАТ «Астра Люкс» на придбання одягу на 2,71 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано понад 10 тис форменних сорочок по 155-172 грн., а також плащі та зимові куртки.

Основну масу становлять звичайні плащі та куртки, їх придбано по 1 тис штук.

Разом з тим, Генпрокуратура замовила по 10 зимових курток і плащів, які мають виготовлятись за індивідуальними обмірами. Їх вартість утричі більша від цін для звичайних прокурорських.

Індивідуальні плащі по 1 736 грн. відрізняються від звичайних по 566 грн. тканиною для підкладки – віскоза замість поліестеру, та гаптуванням золотистого кольору у кутах коміру. Гаптування потрібно виконати 5% канітеллю – спеціальною ниткою, яка на 5 відсотків складається з натурального золота.

Звичайні куртки по 441 грн. повинні мати знімний комір та знімний утеплювач зі штучного хутра невказаного складу.

Індивідуальні куртки по 1 381 грн. мають знімні комірі із натурального каракулю сірого кольору, а знімний утеплювач має бути виготовлений з МС-мутону.

Нагадаємо, у травні Кабінет міністрів вніс зміни до переліку форменого одягу працівників органів прокуратури. У переліку з’явилось «пальто із суконної тканини темно-синього кольору, прямого силуету, двобортне, із застібкою на три формені ґудзики золотистого кольору, з відкладним коміром та лацканами». Окрім цього у шкіряних черевиках замінили штучне хутро на натуральне, а жінкам постановили носити фетрові капелюшки замість беретів.

Після цього Генпрокуратура провела тендери на придбання одягу та тканини вже на 6,64 млн грн. Окрім курток, плащів та сорочок було придбано тканини на 2,60 млн грн., а також шапок, кашне і краваток на 1,33 млн грн.

Фірма «Астра люкс» належить Ользі Сергеєвій, заступниці голови Солом’янської районної організації Партії регіонів Максима Луцького.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «Формстиль» Ганни Кописової, яка є бізнес-партнеркою Сергєєвої по фірмі «Комунар-сервіс».

Найменування К-ть Ціна за од, грн.
Сорочка блакитного кольору чоловіча із гладкофарбованої сорочкової тканини з коротким рукавом 2700 158,28
Сорочка блакитного кольору чоловіча із гладкофарбованої сорочкової тканини з довгим рукавом 2700 171,6
Сорочка білого кольору чоловіча із гладкофарбованої сорочкової тканини з коротким рукавом 2150 155,04
Сорочка білого кольору чоловіча із гладкофарбованої сорочкової тканини з довгим рукавом 2700 165,54
Плащ чоловічий для працівників органів прокуратури, яким присвоєно класні чини радників юстиції та юристів 1000 565,98
Куртка зимова чоловіча для працівників органів прокуратури, яким присвоєно класні чини радників юстиції та юристів 1000 441,42
Плащ чоловічий для працівників органів прокуратури, яким присвоєно класні чини державних радників юстиції 10 1736,64
Куртка зимова чоловіча для працівників органів прокуратури, яким присвоєно класні чини державних радників юстиції 10 1381,14