Партнер «Чепчиків» отримав 5 мільйонів на каналізацію у Новоград-Волинському
25.07.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міськради Житомирської області 9 липня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Елітбуд-1» на будівництво систем постачання та водовідведення житлових мікрорайонів південно-західної частини міста. Вартість угоди склала 4,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» та приватна фірма «Фіалка» пропонували виконати ці роботи дешевше на 0,3-0,6 млн грн. відповідно. Однак обидві заявки було відхилено через саме відсутність дозволів на виконання робіт з підвищеної небезпекою на глибині понад 2 метри.

Засновниками фірми «Елітбуд-1» є Василь Бойко та Денис Болейко, пов’язаний з відомими бізнесменами братами Черпицькими. Олександр Черпицький також працював у Житомирському облземі і у 2008 році співробітники СБУ склали на нього акт про корупцію. У 2010-2011 роках Черпіцький був замміністра оборони, зараз працює заступником голови державного концерну «Укроборонпром».