Нацбанк за 28 мільйонів замовив «нафтогазівцю» покращення своєї бані з басейном
16.07.2013   //  
У цьому будинку по вул. Т. Драйзера, 2-г знаходиться баня та басейн Нацбанку

У цьому будинку по вул. Т. Драйзера, 2-г знаходиться баня та басейн Нацбанку

Національний банк України 5 липня за результатами тендеру уклав угоду з ПрАТ «Київбудінвест» на технічне переоснащення та придбання обладнання для фізкультурно-оздоровчого комплексу по вул. Т. Драйзера, 2-г у Києві. Вартість угоди склала 28,39 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Передбачено придбання та монтаж системи СПА, устаткування для басейну, систем «тепла підлога», водоочищення та кондиціювання. Також Нацбанк бажає, щоб у його центрі було цифрове телебачення, встановлено акустичну систему фонового озвучування, придбано меблі. Окрім цього передбачено технічне переоснащення тепло пункту та інженерних мереж.

Роботи потрібно виконати протягом півроку після перерахування будівельникам авансу.

Власником «Київбудінвесту» є Володимир Петрук, відомий як заступник голови «Нафтогазу України» під час першого уряду Юлії Тимошенко.

Компанія «Київбудінвест» користується попитом у вищих органів влади. Їй замовляли реконструкцію резиденцій на вул. Грушевського та санаторію «Гурзуфський» Держуправління справами, театру оперети до Євро-2012, будівництво головного офісу «Укрексімбанку» по  вул.Горького, 127. Вартість цих підрядів з урахуванням замовлення від НБУ склала 98,44 млн грн.

За п’ять років НБУ провів будівельні тендери на 349,38 млн грн. До цієї суми не включено такі проекти, як будівництво бази відпочинку «Прикарпаття» вартістю 86,83 млн грн., оскільки ці тендери проводило Івано-Франківське УНБУ.