У Попова заднім числом злили 3 мільйони на підготовку до вже проведеного футбольного турніру у Гідропарку
11.07.2013   //  

Комунальне підприємство КМДА по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м.Києва «Плесо» 2 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «БМК-15» на роботи з комплексного благоустрою пляжу «Венеція» на Гідропарку. Вартість угоди склала 3,17 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з тендерною документацією, благоустроєм пляжу мають зайнятися у рамках підготовки та проведення у Києві міжнародного турніру «Кубок Києва» – відбірного етапу Чемпіонату Європи з пляжного футболу. Роботи, за умовами тендеру, мають завершити до кінця липня. Разом з тим «Кубок» відбувся у столиці ще 23-26 травня, за декілька днів до його проведення там тривали роботи з опорядження території.

Згідно з техзавданням під благоустроєм пляжу мається на увазі: реконструкція  під’їзного шляху на пляж «Венеція», влаштування зовнішнього освітлення вдовж дороги, влаштування пішохідної доріжки із залізобетонних плит, станції біологічної очистки стічної каналізації, капремонт двох цегляних туалетів. В останніх мають стіни облицювати плиткою, стелі в одному пластиковою вагонкою в іншому пофарбувати, встановити сантехніку, освітлення тощо.

Фірму «БМК-15» заснувала наприкінці 23 лютого 2012 р. Оленою Свиридовою, вона ж наразі є директором компанії. Статутний фонд фірми складає 5 000 грн. Жодного іншого тендеру вона поки не вигравала.

Єдиним допущеним до участі конкурентом було ТОВ «Форвардбуд», котре не вигравало взагалі жодного тендеру. Цю фірму зі статутними 2 500 грн. зареєстрували в той самий день, що і «БМК». Засновником і директором є Олександр Татарчук.

Окрім цих двох компаній у тендері намагалися взяти учать ще дві фірми: ТОВ «СВР Технологія» пропонувало виконати роботи вдвічі дешевше – за 1,45 млн грн., а ПП «Будівельна компанія «Діа-СТ» у понад три рази – за 0,92 млн грн.  Обидві пропозиції було відхилено за неналежно оформлені документи.