Офіси Януковича підгламурять за $100 тисяч
09.07.2013   //  

Управління адміністративними будинками Державного управління справами у квітні-липні за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Реставраційна виробнича майстерня «Відродження» на поточний ремонт двох державних резиденцій на загальну суму 795 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Фірма Тетяни та Олени Колісник має до кінця року провести роботи у будинках по вул. Грушевського, 22, вул.Банковій, 10 і вул.Банковій, 11.

У перших двох будинках замовлено фарбування внутрішніх та зовнішніх стін фарбою Alpina, ремонт штукатурки, розчищення лiпних виробiв на 345 тис грн. Решту 449 тис грн. виділили на ремонт будинку Адміністрації президента по вул. Банкова, 11. Окрім штукатурних та малярних робіт тут замовлено заміну електроустаткування, сантехніки, елементів вентиляції, тощо.

На тендери також подавало заявки ТОВ «Ост-Вест-Буд», яке пропонувало виконати роботи у півтора рази дешевше. Однак цю фірму не було допущено до тендеру, оскільки вона застосувала «ресурсні елементні кошторисні норми, які не відповідають переліку робіт».

Нагадаємо, у 2010 році ДУС також замовила заміну ліфта у будинку по вул. Банкова, 11 вартістю 887 тис грн.