Нацбанк купив «тойот» і «фольксвагенів» ще на 4 мільйони
09.07.2013   //  

авенсісНаціональний банк України 2 липня за результатами тендеру уклав угоди на придбання автомобілів на 4,36 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У ТОВ «ВіДі Автострада» придбано чотири Toyota Corolla 1,6 6MT Luna  по 198 тис грн. і три Toyota Avensis 2,0 CVT по 294 тис грн.

«Авенсіс» придбано у найрозкішнішій комплектації Elegant SD. При цьому на сайті «ВіДі автостради» вказана ціна «Авенсіса» 2013 р.в. у цій комплектації – 273 тис грн. Автомобілі для НБУ повинні мати камеру заднього виду, можливість підключення Ipod, мультимедійну систему Toyota Touch з сенсорним екраном, підігрів передніх сидінь з регулюванням ступеню підігріву, автоматичний 2-зонний клімат-контроль, газорозрядні фари Bu-Xenon (HID), хромовані внутрішні ручки дверей, сидіння оздоблені алькантарой і комбінованою шкірою.

Подібні мікроавтобуси "Volkswagen Caravelle" можна використовувати як комфортний засіб пересування по мегаполісу.

Подібні мікроавтобуси “Volkswagen Caravelle” можна використовувати як комфортний засіб пересування по мегаполісу.

Також Нацбанк придбав шість мікроавтобусів у ТОВ «Атлант-М Дніпровська набережна». Чотири Volkswagen T5 Kombi придабно по 406 тис грн., два Volkswagen Caravelle – 530 тис грн. «Каравели» придбано у найрозкішнішій комплектації Comfortline – з додатковим опаленням салону, кондиціонером, вісім динаміків у салоні.

Нагадаємо, у гаражі Нацбанку є 162 автомобілі (весь перелік з цінами тут). Найдорожчими серед них є семимісний Mercedes-Benz GL550 4matic, випущений у 2011 році. Нині його оцінено у 2,97 млн грн.

З 2010 року Нацбанк провів тендери на придбання автомобілів на 28,22 млн грн.