Де і як мають «просуватись» нацпроекти Каськіва
08.07.2013   //  

З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «LNG-Україна» Учасник зобов’язується:

  1. Підготувати та погодити із Замовником не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору перелік ЗМІ в країнах Європи, США, Близького Сходу, Китаї та Кореї, які виявляють інтерес до тематики LNG, та орієнтовний редакційний календар можливостей розміщення публікацій в них.
  2. Організувати редакційні (іміджеві) публікації у ЗМІ, зазначених в п.1, присвячені умовам реалізації національного проекту «LNG-Україна». Кількість таких публікацій повинна бути не меншою 10.
  3. Організувати візит представників (журналістів) ЗМІ, зазначених в п.1, на місце реалізації національного проекту «LNG-Україна».
  4. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи), присвячених тематиці LNG.
  5. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписанні Договору ідентифікувати та надати Замовнику список потенційних партнерів (інвесторів, постачальників LNG, державних діячів, лідерів думок та експертів у сфері LNG).
  6. Надати Замовнику консультативну допомогу у комунікації з потенційними партнерами, зокрема шляхом:
    1. організації та надання підтримки під час зустрічей офіційних осіб Держінвестпроекту з потенційними партнерами. Кількість зустрічей повинна бути не меншою 10. Конкретних партерів для зустрічей буде вибрано Замовником із списку, зазначеного в п.5;
    2. організації відвідання офіційними особами Держінвестпроекту міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці LNG, вибраних Замовником із списку, зазначеного в п.4;
    3. Організації візитів потенційних партерів в Україну, вибраних Замовником зі списку, зазначеного в п.5.

II. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Відкритий світ» Учасник зобов’язується:

  1. Підготувати та погодити із Замовником не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору перелік ЗМІ в країнах Європи, США та Росії, які виявляють інтерес до тематики інфорамційно-комунікаційних освітніх мереж, та орієнтовний редакційний календар можливостей розміщення публікацій в них.
  2. Організувати редакційні (іміджеві) публікації у ЗМІ, зазначених в п.1, присвячені умовам реалізації національного «проекту «Відкритий світ». Кількість таких публікацій повинна бути не меншою 5.
  3. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи), присвячених тематиці інформаційно-комунікаційних освітніх мереж.
  4. Організувати відвідання офіційними особами Держінвестпроекту міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці інформаційно-комунікаційних освітніх мереж, вибраних Замовником із списку, зазначеного в п.3.
  5. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору ідентифікувати та надати Замовнику список провідних міжнародних експертів у сфері інформаційно-комунікаційних освітніх мереж.
  6. Організувати візити провідних міжнародних експертів у сфері інформаційно-комунікаційних освітніх мереж в Україну, вибраних Замовником зі списку, зазначеного в п.5.

ІІІ. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Олімпійська надія-2022» Учасник зобов’язується:

  1. Підготувати та погодити із Замовником не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору перелік ЗМІ в країнах Європи, Північної Америки та СНД, які виявляють інтерес до тематики масштабних міжнародних спортивних подій, та орієнтовний редакційний календар можливостей розміщення публікацій в них.
  2. Організувати редакційні (іміджеві) публікації у ЗМІ, зазначених в п.1, присвячені умовам реалізації національного проекту «Олімпійська надія-2022». Кількість таких публікацій повинна бути не меншою 10.
  3. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи), присвячених тематиці масштабних міжнародних спортивних подій.
  4. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору ідентифікувати та надати Замовнику список потенційних партнерів (інвесторів, лідерів думок та експертів у сфері масштабних міжнародних спортивних подій).
  5. Надати Замовнику консультативну допомогу у комунікації з потенційними партнерами, зокрема шляхом:
    1. організації та надання підтримки під час зустрічей офіційних осіб Держінвестпроекту з потенційними партнерами. Кількість зустрічей повинна бути не меншою 5. Конкретних партерів для зустрічей буде вибрано Замовником із списку, зазначеного в п.4;
    2. організації відвідання офіційними особами Держінвестпроекту міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці масштабних міжнародних спортивних подій, вибраних Замовником із списку, зазначеного в п.3.

IV. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Технополіс» Учасник зобов’язується:

  1. Підготувати та погодити із Замовником не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору перелік ЗМІ в країнах Європи, Північної Америки та Азії, які виявляють інтерес до тематики створення інфраструктури інноваційного розвитку, та орієнтовний редакційний календар можливостей розміщення публікацій в них.
  2. Організувати редакційні (іміджеві) публікації у ЗМІ, зазначених в п.1, присвячені умовам реалізації національного проекту «Технополіс». Кількість таких публікацій повинна бути не меншою 5.
  3. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи), присвячених тематиці створення інфраструктури інноваційного розвитку.
  4. Організувати відвідання офіційними особами Держінвестпроекту міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці створення інфраструктури інноваційного розвитку, вибраних Замовником із списку, зазначеного в п.3.
  5. Надати Замовнику консультативну допомогу в питанні організації українського ІТ-павільйону в Кремнієвій долині, зокрема, організаційну модель та потенційних партнерів.
  6. Організувати візит представників (журналістів) ЗМІ, зазначених в п.1, на місце реалізації національного проекту «Технополіс».

V. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Якісна вода» Учасник зобов’язується:

  1. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи), присвячених тематиці забезпечення якісною питною водою.
  2. Організувати відвідання офіційними особами Держінвестпроекту Міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці створенні забезпечення якісною питною водою, вибраних Замовником із списку, зазначеного в п.1.

VI. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Нове життя» Учасник зобов’язується:

  1. Підготувати та погодити із Замовником не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору перелік ЗМІ в країнах Європи, які виявляють інтерес до тематики охорони материнства та дитинства, та орієнтовний редакційний календар можливостей розміщення публікацій в них.
  2. Організувати редакційні (іміджеві) публікації у ЗМІ, зазначених в п.1, присвячені умовам реалізації національного проекту «Нове життя». Кількість таких публікацій повинна бути не меншою 3.

VII. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Енергія природи» Учасник зобов’язується:

  1. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи) у сфері альтернативної енергетики, зокрема біоенергетики та генерації енергії за рахунок використання відновлювальних джерел енергії.
  2. Організувати відвідання офіційними особами Держінвестпроекту міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці альтернативної енергетики, зокрема біоенергетики та генерації енергії за рахунок використання відновлювальних джерел енергії, зазначених в п.1.

VIII. З метою надання потенційним інвесторам інформації про умови реалізації національного проекту «Чисте місто» Учасник зобов’язується:

  1. Підготувати та погодити із Замовником не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору перелік ЗМІ в країнах Європи, Північної Америки та Азії, які виявляють інтерес до тематики раціонального поводження з побутовими відходами, та орієнтовний редакційний календар можливостей розміщення публікацій в них.
  2. Організувати редакційні (іміджеві) публікації у ЗМІ, зазначених в п.1, присвячені умовам реалізації національного проекту «Чисте місто». Кількість таких публікацій повинна бути не меншою 3.
  3. Не пізніше 30 календарних днів з моменту підписання Договору підготувати та надати Замовнику перелік міжнародних представницьких заходів (саміти, форуми, конференції, семінари, круглі-столи) у сфері поводження з побутовими відходами.
  4. Організувати відвідання офіційними особами Держінвестпроекту міжнародних представницьких заходів, присвячених тематиці поводження з побутовими відходами, зазначених в п.3.

Вимоги до звітування. Учасник має надати звіт за результатами виконання взятих на себе зобов’язань, який має містити детальну інформацію про всі надані послуги (включаючи стратегії, плани дій, переліки, списки, редакційні календарі, що згадані у цьому технічному завданні), а також фото- та відеоматеріали про організовані ним зустрічі та переговори Замовника з потенційними партнерами, оригінали (по 2 примірники кожного) друкованих ЗМІ з розміщеними редакційними публікаціями, редакційні довідки від електронних ЗМІ про зазначені вище публікації.