Екс-депутат розіграв з партнером 6,5 мільйонів на латання дороги біля «Метро»
05.07.2013   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Луганської облдержадміністрації 25 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Дорбудтехнологія» на капітальний ремонт дороги по вул. А. Ліньова. Вартість угоди склала 6,54 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Ремонтуватимуть ділянку дороги від кільця кв. Гайового до розв’язки в районі ОблДАІ (гіпермаркет «Метро»). До кінця листопада тут мають зняти верхній шар асфальту й влаштувати вирівнювальний та щебеневомастиковий асфальтобетон товщиною шару 5см, а також перекласти плитку й бортові камені на тротуарах.

Засновниками фірми «Дорбудтехнологія» є екс-депутат Луганської міськради Тігран Кочарян, зареєстрована за однією адресою з ним Лусіне Цоголакян, а також її брат Авєтік Цоголакян.

Єдиним конкурентом фірми із різницею  в 0,3% було ПП «Блиц-Буд». Цю фірму зі статутним капіталом 300 грн. заснував у 2003 р. луганчанин Олександр Блискун.

Блискун є давнім бізнес-партнером вищевказаного Тіграна Кочаряна: у 2008-2011 р.р. вони спільно володіли фірмою ТОВ «Мегаполіс Плюс». Окрім того у жовтні 2011 р. на Блискуна переоформили компанію «Радіалплюс-2007» Лусіне Цоголакян.