Тігіпковець закопає 21 мільйон у проспект Миру у Шепетівці
04.07.2013   //  

Шепетівський міськвиконком Хмельницької області 21 червня за результатами тендеру уклав угоду з ПП «МВМ-13» на капітальний ремонт проспекту Миру за 21,27 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року на проспекті мають перевлаштувати дощову каналізацію, оновити дорожнє покриття й тротуари, облаштувати зупинки, висадити дерева, встановити дорожні знаки тощо.

Засновником і директором фірми «МВМ-13» Врам Мовсісян, депутат Хмельницької облради. На виборах Мовсісян був йшов від «Сильної України», тепер входить до складу фракції Партії регіонів. В облраді Мовсісян є членом постійної комісії з питань будівництва, ЖКГ, природокористування та екології.

За даними «ВДЗ», за останні чотири роки фірма разом зі своєю Острозькою філією виграла тендерів на 33,35 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом «МВМ-13» було ПАТ «Південьзахідшляхбуд». За останніми даними SMIDA, власником фірми на 82% ТОВ «Альфадорбуд» Віктора Ящука та на 14% його дочірнє ПАТ «Будівельне управління № 813». Цей же «Альфадорбуд» є співвласником ПАТ «Асфальтобетонний завод «АБ Столичний» – разом із родиною Сергія Тігіпко, колишнім очільником «Сильної України».