Прибирати парк за 4 мільйони буде приватна фірма комунальника. Розіграв з екс-водієм начальника
04.07.2013   //  

КП «Центральний парк культури та відпочинку імені М. Горького» м. Харкова 2 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія «СПО» на послуги з прибирання території парку та об’єктів, розташованих на його території. Вартість угоди склала 3,90 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року фірма повинна щоденно прибирати парк, туалети, сімейно-розважальний центр, відповідно до сезону – прибирати опале листя й сніг, міняти пакети для сміття, робити вологе прибирання лавок, світильників, урн, бордюрів, сцен, альтанок, елементів декору, столів, інформаційних табличок та інше.

Засновником фірми «СПО» є Євген Кріветченко, відомий як начальник управління комунального господарства адміністрації Ленінського району Харкова та засновник благодійного фонду «Фонд розвитку Ленінського району міста Харкова». На останніх парламентських виборах Кріветченко був офіційним спостерігачем від Партії регіонів по округу №174.

За даними «ВДЗ», фірма почала вигравати тендери наприкінці 2011 р., з того часу вона отримала замовлень на 26,51 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми було ТОВ «Спеціалізований «Проектно Будівельний Монтажний Поїзд-753» Олега Стельмакова. За  інформацією видання «МедіаПорт», Стельмаков раніше був водієм і помічником Максима Мусєєва, депутата міськради від Партії регіонів, глави Ленінської райдержадміністрації.