Все про зв’язок Верховної Ради: кількість телефонів, радіоточок та грошей на підтримку
27.06.2013   //  

Управління справами Верховної Ради України у 2013 році уклало низку угод на послуги зв’язку та обслуговування комп’ютерної техніки на загальну суму 7,25 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Послуги телефонного зв’язку коштуватимуть 2,25 млн грн. З цієї суми «Укртелеком» отримає 1,59 млн грн., «МТС Україна» – 0,44 млн грн., «Київстар» – 0,22 млн грн.

«Укртелеком» отримає гроші за обслуговування 377 номерів міського зв’язку, 1003 номерів станції спеціального призначення АТС-10, 1180 радіоточок в парламентських офісах та надання з’єднувальних ліній для зв’язку та підключення відомчих АТС. Кількість абонентів мобільних операторів не повідомляється.

Окрім цього 0,69 млн грн. піде на обслуговування та ремонт телекомунікаційних мереж та кінцевого обладнання. Кошти отримають ТОВ «Уліс Сістемс» і ТОВ «СВ-Телеком». Ще 0,39 млн грн. отримає «Укртелеком» за експлуатаційно-технічне обслуговування апаратних, звукопідсилення для прямих трансляцій засідань Верховної Ради.

ТОВ «Нові комунікації» отримає 0,20 млн грн. за послуги міжнародного зв’язку за допомогою ІР протоколу. Інтернет від ТОВ «Дабл-Ю Нет Україна» коштує 0,17 млн грн.

Шведська компанія «SES Astra ab» отримає 2,24 млн грн. на трансляцію телеканалу «Рада» за допомогою супутникового зв’язку. Обслуговування волоконно-оптичних ліній зв’язку для прийому-передачі телевізійних сигналів між парламентськими будівлями фірмою «Канком» коштує 0,25 млн грн.

Послуги «Укрпошти» коштуватимуть 0,78 млн грн.

Забезпечення функціонування активного мережного обладнання фірмою «Інком» коштує 0,20 млн грн. ТОВ «Інфотрейд» отримає 0,48 млн грн. за обслуговування комплексу монохромного друку, сканування та обробки документів Xerox DocuTech 6155.