Комунальники купили у яценюківця японський кросовер за третину мільйона
27.06.2013   //  
Toyota RAV4 2.2 AT Active (4WD)

Toyota RAV4 2.2 AT Active (4WD)

Комунальне автотранспортне підприємство м. Хмельницький 18 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Гранд Мотор» на придбання автомобіля Toyota RAV4 2.2 AT Active (4WD) за 338 тис грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з технічним завданням закупівлі, кросовер повинен бути 2013 р. випуску. У комплектації обов’язковими є ксенонові лампи фар головного світла, двозонний автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль, задні паркувальні сенсори (задні), система контролю «сліпих зон» тощо.

Згідно з даними «ВДЗ», головним розпорядником коштів цієї закупівлі є Хмельницька облрада, котра є засновником автотранспортного підприємства.

Фірму «Гранд Мотор» заснували в 2006 р. Олександр Марчук і Михайло Гвоздьов, наразі депутат Хмельницької облради від «Фронту змін». Наприкінці 2011 р. фірму переоформили на Марію Гвоздьову й Тетяну Дерешук.

Нагадаємо, з грудня минулого року у Хмельницькому на чверть здорожчав проїзд у громадському транспорті, зокрема автобусах, тролейбусах та маршрутних таксі. У міській раді підвищення тарифів тоді аргументували необхідністю «покращення технічного стану автотранспортних засобів та для забезпечення потреб хмельничан якісними пасажирськими перевезеннями».