Соцготель за 5,5 мільйонів будуватимуть «помаранчеві» лихварі
26.06.2013   //  

КП «Управління Капітального будівництва» м.Запоріжжя 13 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Мідас-Буд» на реконструкцію будівлі по вул.Таганська, 8 під соціальний готель за 5,53 млн грн. Про це повідомляється у «Вінсику державних закупівель».

До кінця року коштом місцевого бюджету в приміщенні мають замінити внутрішнє опорядження, освітлення, комунікації та сантехніку тощо.

Як повідомлялося раніше, соціальний готель облаштовують для дітей-сиріт, які закінчили навчання в інтернатах та училищах і не мають власного житла. Після реконструкції в готелі зможе поселитися близько 30 осіб.

Засновниками фірми «Мідас-Буд» є Геннадій Юрченко, Володимир Воронін та Дмитро Лобода. Останні двоє також є співвласниками ломбарду. Раніше Дмитро Лобода очолював Запорізьку міську організацію «Нашої України». Згідно з даними «ВДЗ» фірма почала вигравати тендери восени 2011 р., з того часу отримала замовлень на 13,16 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми було ТОВ «Фьюче ЛТД» зі статутним фондом 375 грн., засноване Дмитром і Юрієм Позняками та Олександром Довгополовим.