Між донькою «ударівця» та її партнерами розіграли 40 мільйонів на каналізацію
26.06.2013   //  

КП «Солом’янка-Сервіс» Солом’янської районної в місті Києві держадміністрації 14 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будгарант» на поліпшення водовідведення приватного сектора Олександрівської слобідки. Вартість угоди склала 40,30 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Проектом передбачено  прокладання каналізаційного колектора по вул. Кіровоградській, з оглядовими колодязями та каналізаційною камерою. В ході робіт також мають перекласти каналізаційні мережі по 41 вулиці та провулках житлового мікрорайону з підключенням до існуючої каналізаційної мережі. Загальна протяжність мереж господарчо-побутової каналізації с результаті складе 14,70 км.

Усі роботи мають завершити до кінця 2015 р.

Засновниками фірми «Будгарант» є Геннадій та Юрій Володарські. Ця фірма також є співвласником ТОВ «Будівництво інженерних споруд» разом зі Ганною Володимирівною Скіценко, дочкою Володимира Жукова – депутата Київської міськради (УДАР), котрий до 2007 року також очолював «Київавтодор».

Єдиним конкурентом «Будгаранту» на цьому тендері було ТОВ «Київмостобуд №1», котре в 2005 р. співзаснували та ж Ганна Скіценко, Юрій і Володимир Іржицькі та Ольга Малишок.

Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років «Будгарант» виграв тендерів на 91,40 млн грн., а «Київмостобуд №1» – на 7,93  млн. грн.