У Нікополі 6 мільйонів на ремонт вулиці бізнесмен розпиляв із власним менеджером
25.06.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства Нікопольської міськради Дніпропетровської області 11 червня за результатами тендеру уклали угоду з ТОВ «Будмагістраль» на капітальний ремонт проїжджої частини вулиці Шевченка за 6,38 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

На двох ділянках дороги – від вул. Героїв Чорнобиля до вул. Первомайської, а також від вул. Преображенської до вул. Дідика  – мають відремонтувати асфальтобетонне покриття, а саме влаштувати покриття з асфальтобетонної суміші товщиною 4 см.

Фірму «Будмагістраль» заснували 2 квітня 2013 р. – це за три тижні після початку тендерної процедури, про котру було оголошено 11 березня. Директором компанії працює Дмитро Биченков.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 0,1% було ТОВ «Горбудтехтрест» Дмитра Пшеничного. Фірму було засновано у липні минулого року зі статутним капіталом 1 150 грн. Окрім цієї компанії Пшеничний також має ТОВ «СК Комфорт», директором котрого у 2012 р. був вищезгаданий Биченков.

Згідно з даними «ВДЗ», компанія «Будмагістраль» поки не вигравала жодного тендеру окрім цього, а «Горбудтехтрест» почав вигравати їх у травні і з того часу отримав три замовлення на загальну суму 3,18 млн грн.