«Регіонал» підсобив «прокладці» на розпилі 7 мільйонів на медцентр
19.06.2013   //  

Департамент капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації 12 червня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Компанія Стройстиль» на облаштування Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф за 7,03 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Центр облаштовуватимуть на базі Харківської клінічної лікарні по пр. Правди, 13. Проектом передбачена реконструкція приміщень травматологічного та ревматологічного відділень восьмого поверху головного лікувального корпусу. Тут мають встановити перегородки, обшити гіпсокартоном, пофарбувати чи облицювати плиткою  стіни, влаштувати підвісні стелі, підлоги вистелити плиткою та лінолеумом, замінити комунікації, сантехніку, освітлення, а також встановити систему киснезабезпечення в операційних та реанімаційних приміщеннях.

Роботи фінансують з державного і місцевого бюджетів, завершити повинні до кінця поточного року.

«Компанію Стройстиль» заснував наприкінці 2011 р Юрій Рарог, він же є директором фірми. Статутний фонд компанії складає 1 тис грн. Вигравати тендери вона почала минулого літа, за це час отримавши підрядів на 14,60 млн грн. Усі замовлення – від департаменту капбудівництва Харківської ОДА.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері з різницею в 1,5% було ТОВ «Констракшн груп Інтернешнл» Ігоря Моруса. Компанія заснована в 1995 р і має 500 тис грн. статутного капіталу, за останні чотири роки виграла тендерів на 54,36 млн грн. Віце-президентом компанії працює Євген Гутков, депутат Харківської міськради від Партії регіонів.