- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Вдова «регіонала» отримала ще 300 тисяч на ремонт офісу Азарова

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України 7 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Виробниче підприємство «Побутрембудматеріали» на капітальний ремонт холу 10 під’їзду 1 поверху Будинку Уряду вартістю 299 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ремонт потрібно було виконати протягом 10 днів після укладання угоди. Передбачено ремонт стелі, стін, підлоги та декоративних елементів.

Засновниками фірми «Побутрембудматеріали» були народний депутат від Партії регіонів Василь Біба і його дружина Світлана. Після смерті народного депутата у 2007 році фірма була перереєстрована на Миколу Воронова-Лапицького. А Світлана Біба залишилась директором компанії.

Після призначення Миколи Азарова прем’єр-міністром фірма Біби отримала підряди на ремонт Будинку Уряду на 24,48 млн грн.

Єдиним конкурентом на тендері по ремонту холу в урядовій будівлі було ТОВ «ВБК «Побутрембуд», зареєстроване на Гаврила Білака. Ця фірма в 2011 році також отримала замовлення Кабміну на поставку меблів на 679 тис грн. Окрім цього «Побутрембуд» отримало 13,65 млн грн. на реконструкцію офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини по Інститутська, 21/8.