Три мільйони на рубання дерев розіграли між бізнесменом і його менеджером
10.06.2013   //  

Служба автомобільних доріг у Рівненській області 31 травня за результатами тендеру уклала угоду з ПП «Волиньінвестбуд» на експлуатаційне утримання автомобільних доріг вартістю 2,96 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про ліквідацію порослі та дерев у смузі відводу. Загалом планують вирубати 37,50 тис дерев уздовж шести доріг – міжнародних, національних та регіональних.

Фірму «Волиньінвестбуд» зареєстровано на Олександра Федіка, статутний фонд компанії складає 10 тис грн. Згідно з даними «ВДЗ», єдиний тендер, який до цього вигравала фірма, – це аналогічний підряд на вирубування порослі. Його «Волиньінвестбуд» отримав у грудні минулого року, чи були освоєні ці кошти – невідомо.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ПП «Канц-Лідер», співзасноване Анатолієм Родюком та Леокадією Мех. Керує компанією Юрій Мех, котрий також має фірму ТОВ «Приватагробуд». Директором останньої наразі є вищезгаданий Федік. Окрім того у 2012 р. він же очолював ще одну фірму Меха – ТОВ «Інвестор-Техно».