Обласну прокуратуру відремонтують за 733 тисячі
03.06.2013   //  

Прокуратура Харківської області 5 квітня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Добробудъ» на поточний ремонт своїх приміщень за 733 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року в приміщенні прокуратури мають замінити комунікації та сантехніку, внутрішнє оздоблення, двері й вікна, утеплити фасад тощо.

Засновником фірми «Добробудъ» є Анатолій Кнігін. Ця фірма зі статутними 14 тис грн.  відома тим, що кілька років поспіль брала мільйонні підряди на ремонт одних й тих самих шкіл.

У 2011 р. прокуратура тричі підряд підписувала договори на ремонт з ТОВ «Авєга», співвласником котрого раніше також був вищезгаданий Кнігін. Вартість угоди щоразу складала ті самі 500 тис грн., тобто загалом було підписано договорів на 1,50 млн грн. Однак, скільки в результаті було освоєно, – невідомо. Засновником «Авєги» є і на момент тих трьох тендерів був Сергій Цомах, який є депутатом Барвінківської райради Харківської області від Партії регіонів.

Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років «Добробудъ» виграв тендерів на 26,46 млн грн., «Авєга» – на 13,17 млн грн.