«Регіонал» з міськради отримав 27,5 мільйонів на будівництво житла
28.05.2013   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпродзержинської міськради Дніпропетровської області 15 травня за результатами тендеру уклав угоду з ПРАТ «Металургпромжитлобуд» на будівництво житлових будинків вартістю 27,50 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця поточного року коштом місцевого бюджету мають збудувати два дев’ятиповерхові цегляні будинки по бульвару Героїв у п’ятому мікрорайоні на лівому березі Дніпра, за дренажним каналом на північ від Дніпродзержинського водосховища.

Проектом передбачено також благоустрій території з розміщенням дитячих майданчиків, мощенням пішохідних доріжок та озелененням. У тендерній документації зазначено, що один з будинків матиме 71 квартиру загальною площею 5 276,88 м2 і будуватиметься «під ключ». Стосовно другого будинку ці деталі не уточнюються.

Згідно з останніми даними SMIDA, власником основної частки «Металургпромжитлобуд» у розмірі 82% є директор компанії Володимир Селищев, депутат Дніпродзержинської міської ради від Партії регіонів.

Це перший великий державний підряд фірми. До того, за даними «ВДЗ», вона виграла лише два тендери, за п’ять років уклавши угод загалом на 33,66 млн грн.

Загалом на участь у тендері подалися шість компаній, з них до участі допущено три. Таким чином у «Металургпромжитлобуду» було два конкуренти. Перший – ПП «Спецмонтажналадка» Олександра Баранчикова зі статутним капіталом 100 грн. Другий – ППФ «Торгсервісбуд» Андрія Фесівського, який цього року став відомий тим, що прийшов на дорожньобудівельний тендер Донецької САД з двома пов’язаними компаніями, через що пропозиції обох фірм були відхилені, а тендер скасовано. Однією з цих компаній була вищезгадана фірма «Торгсервісбуд».