Партнер екс-замгубернатора отримав 7 мільйонів на школу
27.05.2013   //  

Управління капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації 15 травня за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ «Будівельна компанія «Житлопромбуд-8» на реконструкцію корпусу початкових класів ЗОШ № 3в м.Нова Одеса за 7,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року у школі по вул.Гайдара, 7 мають зробити реконструкцію корпусу початкових класів. Роботи фінансують з місцевого бюджету.

Згідно з останніми даними SMIDA, власниками основної частки фірми «Житлопромбуд-8» є Стерпул Григорiй Iванович (81%), Стерпул Олександр Григорович (10%), а також Авдєєва Олена Григорiвна (8%).

Григорій Стерпул є бізнес-партнером Ігоря Катвалюка, президента регіональної Торгово-промислової палати Миколаївської області, раніше також відомого як замголови Миколаївської ОДА. Разом вони входять до складу засновників ТОВ «Полімайстер».

Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років фірма отримала підрядів на 150,24 млн грн.

Пропозиція «Житлопромбуд-8» не була найдешевшою на тендері, дві компанії, які пропонували виконати роботи на 1,5-2% дешевше, були відхилені за неналежно оформлені документи.