Нардеп-«регіонал» програв «прокладці» 13 мільйонів на школу-інтернат
21.05.2013   //  

Ужгородська загальноосвітня спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської облради 29 квітня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Турист-ЛТД» на реконструкція з розширенням свого навчального корпусу. Вартість угоди склала 13,14 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2015 р. школі мають зробити прибудову, влаштувати басейн, котельню, а на території школи влаштувати тротуари з бетонних плит. У вартість замовлення також входить придбання меблів.

Засновниками ужгородської фірми «Турист-ЛТД» є Віктор та Євгенія Казаку, статутний фонд фірми складає  3 600 грн. Єдиний тендер, який до того вигравала фірма за останні п’ять років, – це будівництво житлового будинку за 3,50 млн грн. у 2010 р.

Окрім «Турист-ЛТД» у тендері взяли участь ще дві фірми, зокрема ТОВ «Карпатстройекс» народного депутата від Партії регіонів Василя Ковача, який у 1999-2012 р. очолював ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Другим конкурентом було приватне мале підприємство «Імай» Юрія Ільницького зі статутним фондом 40 тис грн., яке за останні п’ять років жодного тендеру не вигравало.