Головний «містобудувальник» з міськради отримав ще 1,7 мільйони на ставкову набережну
21.05.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 13 травня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Тернопільбуд» на третю чергу реконструкції набережної Тернопільського ставу. Вартість угоди склала 1,67 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Перший підряд на реконструкцію набережної фірма отримала в липні 2012 р., тоді вона мала зробити дві ділянки – від «Острова закоханих» до насосної станції за 4 млн грн. і від «Острова» до арочного мосту за 6 млн грн.

Цього разу мають реконструювати підпірну стінку, парапетну огорожу, також огорожу та покриття набережної з фігурної плитки. Окрім того у планах – заміна покриття арочного мосту. Роботи мають завершити до 15 серпня цього року, фінансують реконструкцію з місцевого і державного бюджетів.

Основним власником ТОВ «Тернопільбуд» є депутат Тернопільської міськради Василь Лило («Наша Україна»). У міськраді Лило очолює комісію з питань містобудування. За останні  п’ять років фірма виграла тендерів на 84,29 млн грн.

Окрім фірми у тендері взяв участь лише один учасник – підприємець Семен Іванов, він же був єдиним допущеним до участі конкурентом і на першому тендері влітку минулого року.