На будівництві Канівського вертодрому вкрали 6 мільйонів
15.05.2013   //  

При будівництві гелікоптерного майданчика в селі Пекарі Канівського району державі було завдано збитків на суму 6,2 млн грн. Про це повідомила Державна фінансова інспекція у відповідь на запит народного депутата від «Батьківщини» Олександра Бригинця, повідомляється на його персональному сайті.

Зокрема, державі було завдано збитків на суму 1,3 млн грн. А на суму 4,9 млн грн. завдано збитків за рахунок здійснення оплати за роботи, які документально не підтверджено.

«Мільйони, які витрачені на неіснуючі роботи – а саме так треба розуміти евфемізм Державної фінансової інспекції, яка говорить про роботи, які документально не підтверджені – свідчать про «бєспрєдєл» влади, яка навіть формально не турбується про те, що їй доведеться в майбутньому відповідати за незаконні дії, зроблені вчора. Невже влада розраховує на вічне правління?», – пише Бригинець.

Депутат звернувся до Генпрокуратури з проханням притягнути до відповідальності винних у порушеннях при будівництві гелікоптерного майданчика та інших об’єктів, що будувалися до Євро-2012.

Нагадаємо, вертолітний майданчик у Каневі разом із річковим причалом обійшовся державі в 130 млн грн. і за півтора роки свого існування прийняв усього 14 рейсів.