Партнер «регіонала» розіграв з комунальниками 4 мільйони на сквер у Кураховому
13.05.2013   //  

Курахівська міськрада Донецької області 19 квітня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «КП – Зелене місто» на реконструкцію скверу «Молодіжний» у мікрорайоні Юний за 4,07 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця року коштом місцевих бюджетів сквер мають озеленити: висадити 4 545 дерев і кущів (ялини, берези, клени, каштани, горобина, ялівець, чагарники тощо), також посадити квіти й засіяти газон. На території скверу також мають вимостити тротуари, доріжки й майданчики, встановити лавки та урни для сміття.

Фірму «Зелене місто», яка має 2 тис грн. статутного капіталу, заснували у вересні 2009 р. двоє курахівчан – Олег Іртегов і Роман Малий. Останній також є директором ТОВ «Геонікс». Одним з засновників цієї фірми був депутат Донецької облради від Партії регіонів Юрій Пащенко.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було комунальне підприємство «Курахівзеленбуд» Курахівської міської ради, яке програло з різницею в 1%.

Окрім скверу «Зелене місто» виграло лише один тендер – підряд на послуги з рослинництва у Кураховому вартістю 8,95 млн грн. Тоді єдиним конкурентом було це ж комунальне підприємство, а різниця пропозицій скала 0,5%.