«Регіонал» з менеджерами «Мостобуду» розіграли 54 мільйони на берег Іллічівська
29.04.2013   //  

Управління капітального будівництва Іллічівської міськради Одеської області 19 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельне управління механізації» на протизсувні заходи у прибережній зоні вартістю 54,20 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Укріплювати берег мають на території 9-го мікрорайону. До травня 2017 р. тут мають спорудити протизсувний комплекс у складі залізобетонного палеутримуючого комплексу довжиною 450 м, дренажної системи з колодязем та зливової каналізації з колектором. У рамках підготовки до цих робіт влаштують насипні дамби, реконструювати дорогу-спуск до пляжу. Далі схили укріплять посівом трав і чагарників, набережну вимостять тротуарною плиткою, влаштують з неї три з’їзди і три конструкції металевих сходів.

Власниками фірми «Будівельне управління механізації» є двоє вінничан. Дмитро Годованюк, очолює Управління механізації ПАТ «Мостобуд» Володимира Продивуса. Сергій Воловик у 2005-2011 р.р. очолював дочірнє підприємство «Мостобуду» –  ТОВ «Київмостобуд».

Єдиним конкурентом компанії на цьому тендері було ТОВ «БФ КМП  Моноліт», засноване депутатом Іллічівськом міської ради від Партії регіонів Афанасієм Тельпісом. Різниця між пропозиціями двох компаній склала 0,4%.

Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років «Будівельне управління механізації» не виграло жодного іншого тендеру. Так само жодного підряду не отримав і «Моноліт».