Бубка дав 3 мільйони на рекламу Деркачу і наглядачу парламентського телеканалу. Дешевого Садового викинули
24.04.2013   //  

Національний олімпійський комітет України 2 та 5 квітня за результатами тендерів уклав угоди на виготовлення та розміщення телепрограм про  діяльність НОК України коштом державного бюджету на загальну суму 3,04 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В обох тендерах до переможців була вимога узгоджувати з НОК матеріали, які виходитимуть в ефірі загальнодержавних ефірних телеканалів.

ТОВ Телерадіокомпанія «Ера» з групи народного депутата від Партії регіонів Андрія Деркача отримає 1,30 млн грн. за 30 випусків 15-хвилинної програми. Щотижнева програма має стартувати у третій декаді квітня.

Єдиним конкурентом на тендері було ТОВ «ПроАктив Медіа Консалтинг», до складу засновників якого входить Владислав Вінник, також відомий як директор ТРК «Радіо «Кохання». Засновником «Кохання» є Оксана Терехова, дружина Андрія Деркача.

Ще 1,75 млн грн. отримає ТОВ «Продюсерська агенція «Студіо – піо» за 40 випусків 20-хвилинного тижневика. На якому каналі він має виходити ще з кінця березня – не повідомляється.

Разом з тим, в тендері також брало участь ТОВ «Рекламне агентство Люкс». Компанія пропонувала розміщення телепрограми на телеканалі новин «24» за 1,36 млн грн. Однак НОК відхилив заявку, дешевшу від переможця на 400 тис грн., мотивуючи це відсутністю у телеканалу «24» ліцензії на ведення ефірного телемовлення з загальнодержавною територією розповсюдження.

Новинний телеканал «24» входить в групу мера Львова Андрія Садового.

Засновниками «Студіо-піо» є Людмила та Олег Афанасенко, відомий як член творчої ради парламентського телеканалу «Рада».