Комунальний департамент віддав 10 мільйонів на труби рідній фірмі свого директора
18.04.2013   //  

Департамент комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міськради 9 квітня за результатами тендеру уклав угоду з ПрАТ «Мережа Сервіс» на винос транзитного водопроводу з підвалів будинків на житлових масивах Комунар та Парус. Вартість угоди склала 10,48 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2014 р. коштом держбюджету мають здійснити реконструкцію мереж довжиною 4 821 погонний метр. Роботи розділено на чотири черги.

За останніми даними SMIDA, власником «Мережа Сервіс» є Альберт Мерцалов. Разом з тим, у 1999-2005 р.р. до складу співзасновників фірми входив Володимир Лисий. Наразі він є начальником того самого Департаменту комунального господарства та капітального будівництва, який замовив тендер. Також у 2005-2011р.р. власником фірми була реєстрована з ним за одною адресою Ніна Лиса.

Єдиним конкурентом фірми з різницею в 0,6% було ТОВ «Спеціалізована пересувна механізована колона 788». Співзасновниками фірми є Тарас Палій, Андрій Лазаренко і Юрій Подорванов.

Замовити реконструкцію мереж у Комунарі та Парусі департамент уже намагався минулого року. На початку грудня тендер скасували через те, що всі пропозиції відхилили як такі, що не відповідали умовам конкурсу. «Мережа сервіс» тоді також взяло участь у тендері. Згідно з протоколом розкриття пропозицій, запропонована фірмою ціна була найвищою.

Окрім того в 2009 р. уже проводив тендер на реконструкцію цих мереж. За результатами відкритих торгів підряд вартістю 5,59 млн грн. отримало ВАТ «Автекс» Михайла Анатолійовича Царьова, брата Олега Анатолійовича Царьова, тоді і зараз – народного депутата від Партії регіонів.