Сільрада розіграла 3 мільйони на стадіон між «рідними» фірмами
15.04.2013   //  

Малехівська сільрада Жовківського району Львівської області 5 квітня за результатами тендеру уклала угоду з корпорацією «Галтрансрембуд» на будівництво відпочинкового комплексу вартістю 3,29 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2015 року у селі Малехів мають зробити стадіон, відпочинковий літній майданчик та дитячий майданчик, з підведенням комунікацій, озелененням і благоустроєм території. Роботи фінансують з трьох бюджетів – обласного, районного і місцевого.

Засновниками фірми «Галтрансрембуд» є дві компанії: ПП «Крижавнівський і компанія» Михайла Крижанівського та Ігоря Сороківського, а також  ПП «Кригон» Романа Гонсьора та Дмитра Романенка.

Разом з тим, від заснування корпорації у 2009 р. і до кінця грудня минулого року до складу її співвласників входило ТзОВ – фірма «Метрополіс» – єдиний конкурент «Галтрансрембуду» на цьому конкурсі. З 2005 по 2012 р. до складу її засновників входила зокрема Любов Крижанівська.

За даними «ВДЗ», на сьогодні з корпорацією укладено угод на загальну суму 15,76 млн грн., скільки з них освоєно – невідомо. Так, у жовтні минулого року Малехівська сільрада вже підписувала з «Галтрансрембудом» договір на будівництво цього ж комплексу за 3,84 млн грн., технічне завдання торішньої та нинішньої закупівель співпадають. Даних про скасування старої угоди на «ВДЗ» немає.

За даними «Наші Гроші. Львів», у Малехові проживає близько 3 тисяч людей і вже є невелике поле для футболу.