«Укртрансгаз» найняв охоронців по-дорожче для своїх об’єктів та пансіонатів
10.04.2013   //  

ПАТ «Укртрансгаз» 1 квітня за результатами тендеру уклало низку угод на послуги охорони на загальну суму 2,39 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Охоронців найнято на 12 місяців з моменту підписання угоди для об’єктів у Дніпропетровську, Миколаєві, Харкові та Криму. У тому числі найнято два охоронці для пансіонату «Голубий факел» у Миколаївській області та три для готельно–санаторного комплексу «Дельфін» у Судаку, який являє собою незавершене будівництво (земельна ділянка площею 1,4 га на березі моря, на якій знаходиться семиповерхова будівля).

Всі підряди між собою розіграли київські фірми ТОВ «Охоронна агенція «Сердолік» і ПП «СБ Мега-Секьюріті». По їх розцінкам вартість роботи одного цілодобового посту охорони у складі одного охоронця коштує близько 139 тис грн.

Разом з тим на участь у тендері подавало заяву ПП «Олімп-Юг», яке пропонувало охоронців по 119 тис грн. за рік. Однак ця заявка була відхилена через відсутність у складі заявки одного документа – про надання засновником фірми згоди про укладання угоди на суму більшу від 1 тис доларів.

Засновниками охоронної агенції «Сердолік» є Іван Бур’ян, Михайло Таран та Олексій Лазакович. «СБ Мега-Секьюріті» зареєстровано на Артура Ващука.

Лот № 1. Охорони об’єктів Запорізького ЛВУМГ (Дніпропетровський проммайданчик).

Охорона повинна забезпечити:

Охорону Об’єкту – Дніпропетровський проммайданчик Запорізького ЛВУМГ (являє собою огороджену територію площею 4,19 га на якій знаходяться адмінбудівля, виробничі, складські та господарські приміщення), розташований за адресою: м. Дніпропетровськ, Криворізьке шосе, 24, силами одного посту.

Пост № 1: цілодобово – 1 охоронник.

ТОВ «Охоронна агенція «Сердолік»/ 139200 грн.
Лот № 2. Охорона об’єктів Миколаївського ЛВУМГ (Миколаївський проммайданчик)

Охорона повинна забезпечити:

Охорону Об’єкту – Миколаївський проммайданчик Миколаївського ЛВУМГ (являє собою огороджену територію площею 3,28 га на якій знаходяться адмінбудівля, виробничі, складські та господарські приміщення), розташований за адресою: м. Миколаїв, вул. Херсонське шосе, 102, силами одного посту.

Пост № 1: цілодобово – 1 охоронник.

ТОВ «Охоронна агенція «Сердолік»/ 139200 грн.
Лот № 3. Охорона об’єктів Науково-дослідного і проектного інституту транспорту газу.

Охорона повинна забезпечити охорону Об’єктів силами шести постів:

Пости № 1, № 2: цілодобово – по 1 охоронцю – будівля та споруди (десяти поверхова адміністративна будівля загальною площею 9 355,4 м кв. з огородженою внутрішньою територією площею 0,45 га на якій розміщені трансформаторна підстанція та котельня), розташовані за адресою: м. Харків, вул. Конева 16.

Пост № 3: з 08-00 до18-00 кожного дня, окрім вихідних та святкових – 1 охоронець – стоянка автотранспорту огороджена площею 0,45 га, розташована за адресою: м. Харків, вул. Конева 16.

Пост № 4: цілодобово – 1 охоронець – автогосподарство (територія площею 1,4 га огороджена на якій знаходяться одноповерхове приміщення для охорони загальною площею 83,3 м кв., електрична підстанція та артезіанська свердловина з насосною станцією) розташоване за адресою: м. Харків, вул. Цементна 9.

Пости № 5, № 6: цілодобово – по 1 охоронцю – адміністративна двоповерхова будівля загальною площею 2 515,9 м кв. з внутрішньою територією (двором), розташована за адресою: м. Харків, вул. Полтавський шлях 30.

ПП «СБ Мега-Секьюріті»/ 774050.4 грн.
Лот № 4. Охорона об’єктів Пролетарського СГК «Агрогаз».

Охорона повинна забезпечити охорону Об’єктів на чотирьох постах:

Пост №1 та №2: цілодобово – по 1 охоронцю – територія автотракторного цеху площею 4,2 га огороджена (на якій розташовані три склади для зберігання зерна та добрив, два навіси для зберігання зерна, сушарня, механічний тік, механічна майстерня, майданчик для стоянки техніки, склад ПММ), яка розташована за адресою: Дніпропетровська обл. Магдаленівський р-н, с. Деконка.

Пост №3: цілодобово – 1 охоронець – двоповерхова адміністративна будівля загальною площею 988,19 м кв. та територія ферми великої рогатої худоби площею 15,6 га не огороджена (на якій розташовані три корпуси ферми, склад для зберігання зерна, пункт зберігання молока, силосна яма, сінник, три літніх табори), які розташовані за адресою: Дніпропетровська обл. Магдаленівський р-н, с. Деконка.

Пост №4: цілодобово – 1 охоронець – територія свиноферми площею 3,8 га огороджена (на якій розташовані 5 корпусів ферми, склад для зберігання зерна, кормоцех, пункт для забою худоби, чотири літніх табори), яка розташована за адресою: Дніпропетровська обл. Новомосковський р-н, с. Свічанівка.

ПП «СБ Мега-Секьюріті»/ 566438.4 грн.
Лот № 5. Охорона пансіонату «Голубий факел»

Охорона повинна забезпечити:

Охорону Об’єкту – пансіонат «Голубий факел» (спальний корпус 360 місць, їдальня з коморами, кінозал, 2 котеджі, корпуси № 1, № 2, адмінбудівлі, гуртожиток, насосні КНС, підстанція, 2 склади-ангари, надводні паркові будівлі, фонтани), який розташовано за адресою: Миколаївська обл., Березанський р-н, с. Коблево, пр. Курортний 26, силами двох постів.

Пост №1: цілодобово – 1 охоронник

Пост №2: з 18-00 до 6-00 – 1 охоронник

ТОВ «Охоронна агенція «Сердолік»/ 208800 грн.
Лот № 6. Охорона адмінбудівлі дирекції по будівництву та експлуатації газопроводу «Джанкой-Феодосія-Керч»

 

Охорона повинна забезпечити:

Охорону Об’єкту –адмінбудівля, що займає частину триповерхового офісно-житлового комплексу, Дирекція розташована на всіх 3 поверхах та підвальному приміщенні, загальною площею 680,3 м.кв., перед центральним входом до будівлі розміщена стоянка службового автотранспорту Дирекції, прилегла територія не огороджена, розташований за адресою: АР Крим, м. Сімферополь, вул. Набережна 73, силами одного посту.

Пост № 1: цілодобово – 1 охоронник.

ТОВ «Охоронна агенція «Сердолік»/ 139200 грн.
Лот № 7. Охорона ГСК «Дельфін» м. Судак

Охорона повинна забезпечити:

Охорону Об’єкту – готельний – санаторний комплекс «Дельфін» (незавершене будівництво в стані реконструкції являє собою земельну ділянку площею 1,4 га на березі моря навколо гірський рельєф, з під’їзною дорогою, територія не захищена на якій знаходиться семиповерхова будівля, приміщення для охорони, трансформаторна підстанція ТП-59, каналізаційна насосна станція, гідрозахисна конструкція (хвилеріз)), розташований за адресою: АР Крим, м. Судак, силами трьох постів.

Пост №1: цілодобово – 1 охоронник – старший службового наряду.

Пост №2: цілодобово – 1 охоронник.

Пост №3: цілодобово – 1 охоронник.

ПП «СБ Мега-Секьюріті»/ 424828.8 грн.