«Регіонали» розіграли 8 мільйонів – диспетчерська швидкої допомоги подорожчала удвічі
09.04.2013   //  

КЗ «Дніпропетровське клінічне об’єднання швидкої медичної допомоги» Дніпропетровської облради  2 квітня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Ремтекс» на реконструкцію центральної диспетчерської швидкої медичної допомоги. Вартість угоди склала 7,83 млн грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи по диспетчерській почали у квітні минулого року в рамках проекту «Реконструкція приймально-діагностичного відділення, центральної диспетчерської з впровадженням GPS системи». Підряд вартістю 6,70 млн грн. тоді отримало ТОВ «Багатопрофільна корпорація «Січеслав» Олександра Михлика.

Цього разу йдеться про корегування проекту робіт. Тепер у списку демонтаж стін, дверей, підлоги; монтаж перекриття, металоконструкцій, покрівлі; внутрішнє та зовнішнє оздоблення; монтаж комунікацій та пожежної сигналізації; установка електрообладнання та електроосвітлення.

Роботи фінансують з обласного бюджету, завершити мають уже до кінця травня.

ТОВ «Ремтекс» зі статутним капіталом 12 тис грн. засноване депутатом Криворізької райради Юрієм Вінклером (Партія регіонів), Марком Поповим та Інною Рожковою. Згідно з даними «ВДЗ» за останні п’ять років фірма виграла тендери на загальну суму 55,00 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом «Ремтекса» з різницею в 4% було ТОВ «Криворіжспецремонт». Співвласником цієї фірми є Олексій Рожков, зареєстрований з вищевказаною Інною Рожковою за однією адресою. Окрім того до складу засновників фірми входять Євгеній Донченко – депутат Криворізької райради від Партії регіонів.

Пропозиція «Ремтексу» не була найдешевшою на тендері. У конкурсі намагалося взяти участь ще ТОВ «АМД-Трейдінг», однак його пропозицію відхилили, оскільки не всі документи були проштамповані та був відсутній перелік техніки. Разом з тим, згідно з протоколом розкриття, відхилена пропозиція буда найдешевшою: «АМД-Трейдінг» пропонував завершити ремонт за 6,05 млн грн., або на 23% дешевше переможця.

Нагадаємо, «Ремтекс» і «Криворіжспецремонт» не вперше виявляються єдиними допущеними до участі у тендері учасниками. Минулого місяця у такому ж складі пройшов тендер на будівництво сантехнічного приміщення в дитячому оздоровчому таборі «Сонячний» у селі Гурівка. Підряд вартістю 1,23 млн грн. тоді отримав «Ремтекс».