Донеччанка і британці Юри Єнакіївського продали «Укрзалізниці» деревини на 12 мільйонів
04.04.2013   //  

ДП «Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України» 27 березня уклало угоди на постачання деревини на 11,71 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки закупівля проведена на ТБ «Київська агропромислова біржа».

ТОВ «ТД «Постачальник-2007» отримає 9,43 млн грн. за брус дерев’яний непросочений під стрілочні переводи по 2 262 грн./кубометр. Донецька фірма зі статутним капіталом 42 тис грн. зареєстрована на Оксану Сироквашину.

У ТОВ «Машбудресурс» придбано брус дерев’яний перевідний мостовий не просочений по 2 272 грн./кубометр на загальну суму 2,28 млн грн.

Засновником «Машбудресурсу» є ТОВ «Тотал кепітл корпорейшн», яке в свою чергу засновано британською фірмою «Конформіті інвест лімітед». До останнього часу директором «Тотал кепітл корпорейшн» була Яна Курбатова, відома як співробітник управління справами «Укрзалізниці». Також вона очолювала ТОВ СК «Нафтагазстрах». Засновниками страхової фірми є Андрій Остапко та Олександр Козирєв, які фігурували в компаніях з групи народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка. За два роки своєї участі в державних тендерах фірма «Машбудресурс» отримала підряди на 111,07 млн грн.