Сімейно-робочий підряд Дубаса розпиляв чергові 16 мільйонів на газопровід
02.04.2013   //  

Колківська сільрада Дубровицького району Рівненської області 25 березня за результатами тендеру уклала угоду з МПП «Трансформатор» на будівництво підвідного газопроводу до чотирьох сіл за 15,85 млн грн. Про це повідомляється у  «Віснику державних закупівель».

До кінця 2014р. повинні підвести газ до сіл Порубка, Залужжя, Узлісся та Бережки Дубровицького району. Роботи фінансуються з коштів НАК «Нафтогаз України».

Власниками малого приватного підприємства «Трансформатор» (Острог) є Лариса та Олександр Климчуки. Останній відомий як головний інженер Здолбунівського управління по експлуатації газового господарства «Рівнегазу». Статутний капітал фірми становить 150 грн. Згідно з даними «ВДЗ» це перший великий підряд фірми, отриманий в системі держзакупівель. Загалом же за останні п’ять років «Трансформатор» виграв тендерів на 23,12 млн грн.

Окрім того в тендері брали участь ТОВ «Теплопроектмонтаж» і ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж».

До складу співвласників ТОВ «Теплопроектмонтаж» з 2009 р. входить Любов Ясельська. Вона є бізнес-партнером по фірмі «Опорядрембуд» Тамари Дубас – дружини депутата Рівненської облради Петра Дубаса, голови правління вищезгаданого ПАТ «Рівнегаз», у якому працює Олександр Климчук.

До складу засновників «Рівнеагроспецмонтажу» входить Петро Торгун – заступник Петра Дубаса по ПАТ «Рінегаз».

Нагадаємо, вищеперераховані компанії виступають єдиними учасниками тендер вже не вперше. В такому ж складі нещодавно пройшов тендер Малостидинської сільради (Костопільський р-н) на будівництво підвідного газопроводу за 29,22 млн. грн. Підряд тоді отримало ТОВ «Теплопроектмонтаж».