Фірми «регіонала» з Берегова наколядували на комунальних тендерах майже 3 мільйони
21.03.2013   //  

Управління міського комунального господарства Берегівського міськвиконкому Закарпатської області 11 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Біо-Берег» на санітарне оброблення та аналогічні послуги вартістю 361 тис грн. про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж року фірма буде замітати вулиці й дороги, а також чистити дороги і громадські місця.

Власниками ТОВ «Біо-Берег» є депутат Берегівської міської ради від Партії регіонів Якимець Микола Миколайович та Якимець Ірина Миколаївна.

Тендер на прибирання міста «Біо-Берег»  виграє уже четвертий рік поспіль, загалом за цей час вона отримала підрядів на 1,23 млн грн. Єдиним конкурентом фірми на цьогоріч та минулого року було комунальне підприємство «Міська шляхова ремонтно-будівельна дільниця», а в 2011р. – ТОВ «Берег-Вертікал», співвласником котрого на момент підписання договору також був Микола Якимець.

Саме ТОВ «Берег-Вертікал» регулярно виграє тендери на вивезення сміття в Береговому. З 2009 р. фірма отримала підряди на 1,42 млн грн. Єдиним конкурентом на цих тендерах було або вищезгадане комунальне підприємство, або ТОВ «Біо-Берег».