Закарпатський губернатор віддав Медведчуку 63 гектари лісів
20.03.2013   //  

Голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида віддав екс-главі Адміністрації Президента, очільнику «Украинского выбора» Віктору Медведчуку 63 гектари закарпатського лісу строком на 49 років. Про це повідомляє Закарпаття онлайн.

Відповідно до розпорядження Ледиди від 13 березня ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-тур» отримала лісову ділянку площею 63,60 га у користування «для рекреаційних цілей».

Сама фірма належить до сфери впливу Медведчука. Її очільник Сергій Гринь, що є депутатом Сімеїзької селищної ради від Партії регіонів, є, водночас, представником фонду братів Медведчуків.

Крім того, як пише видання, на виділеній фірмі ділянці вже знаходиться дача Медведчука, яка колись будувалася під виглядом бази ФК «Динамо».

Від Наших грошей:

Як написала Валентина Самар у «Дзеркалі тижня. Україна», з березня минулого року Медведчук є власником фірми, яка є опосередкованим власником корпоративних прав «Спорт-Тур».

Власником ТОВ «Інвестиційна компанія «Спорт-тур» є ТОВ «Інвестиційна компанія «Терра-Інвест». Власниками останньої є «Лерідж інвестментс ЛТД» (Лондон) та Олександр Мошинський.

Мошинський приводить до Міжнародної адвокатської компанії «Бі-Ай-Ем». Біля її витоків стояла так звана київська сімка – Віктор Медведчук, брати Суркіси, Валентин Згурський, Богдан Губський, Юрій Лях, і сам Мошинський. Мошинський також відомий як голова Апеляційного комітету Федерації футболу України, коли її очолював Григорій Суркіс.

zakarpatoda