Обладміністрація роздала ще 150 тисяч на рекламу влади – найбільше газеті бютівки
18.03.2013   //  

Управління інформаційної діяльності Кіровоградської облдержадміністрації 1 березня за результатами тендеру уклало низку угод з місцевими ЗМІ на висвітлення в друкованих засобах масової інформації стану реалізації показників програм економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2013 рік та обласної програми «Центральний регіон – 2015». Загальна вартість угод склала 150 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Телерадіовидавнича компанія «Новий день» отримає 60 тис грн. за висвітлення основних напрямків регіонального розвитку. У цього видання найдорожча рекламна площа, з усіх, що отримали підряди – 9,5 грн./см2. У інших видань від 6 до 8 грн. за квадратний сантиметр. До складу засновників компанії входить депутат Кіровоградської міськради від «Батьківщини» Олена Шворак.

Висвітлення підвищення стандартів життя населення області, поліпшення бізнес-клімату й залучення інвестицій у виконанні ТОВ «Редакція газети «Україна-Центр» коштуватиме 35 тис грн. Співвласниками цього тижневика є Юхим Мармер та донецьке ТОВ «Мобі-експрес» Аліни Шаталової.

Редакція газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації «Народне слово» отримає 30 тис грн. за висвітлення модернізації інфраструктури області, розвитку міст і районів.

Колективне підприємство редакція обласної газети «Діалог» отримає 25 тис грн. за висвітлення залучення інвестицій для економічного і соціального розвитку області, розвитку людського і соціального капіталу.

Дані про закупівлі Кіровоградською ОДА послуг по висвітленню досягнень влади почали публікуватись в «Віснику державних закупівель» в 2011 році, після призначення губернатором Сергія Ларіна. З того часу інформаційне управління КОДА замовило ЗМІ послуги на загальну суму на 946 тис грн.