Корпоративним зв’язком «Київстару» від імені СБУ користуються 34 тисячі чоловік
18.03.2013   //  

Служба безпеки України 28 лютого уклала угоду з ПрАТ «Київстар» на послуги службового стільникового зв’язку (ССЗ) в 2013 році вартістю 350 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У попередні два роки вартість цих послуг становила 400 тис грн.

Кількість абонентів у мережі ССЗ в обґрунтуванні закупівлі не повідомляється. Відомо, що «Київстар» повертає абонентам цієї мережі 15% місячних витрат на вихідні дзвінки у вигляді бонусів, надає знижку у розмірі 30% на міжнародні дзвінки і знижку у розмірі 50% на вхідні дзвінки у роумінгу.

Також в обґрунтуванні повідомляється, що абонентами корпоративної мережі стільникового зв’язку СБУ на базі «Київстару» є 34 тисячі фізичних осіб.

«При виконанні службових обов’язків абонентам ССЗ доводиться часто спілкуватись з іншими посадовими особами СБ України, переважна більшість з яких є абонентами корпоративної мережі стільникового зв’язку СБ України на базі оператора ПрАТ «Київстар» (на сьогодні близько 34 000 фізичних осіб). Завдяки різноманітності тарифних планів, розроблених оператором для СБ України, абоненти обох мереж мають можливість спілкуватись між собою безкоштовно або за мінімальними тарифами», – йдеться в обґрунтуванні.

В відкритих джерелах дані про загальну кількість особового складу СБУ відсутні.