Збірна України переїхала з бази Суркіса на базу власника «Таврії»
14.03.2013   //  
Готель "Platium", який належить поки ще державній компанії "Укргазвидобування"

Готель “Platium”, який належить поки ще державній компанії “Укргазвидобування”

25 футболістів збірної України напередодні чергових матчів відбіркового турніру на Чемпіонат світу-2014 зберуться в готелі «Platium» в селищі Козин під Києвом. Хоча тренуватись футболісти будуть на базі футбольного клубу «Динамо». Про це повідомляє «Чемпіон» з посиланням на novanews.com.ua.

Раніше збірна України мешкала там же, де і тренувалася – на базі клубу «Динамо», який належить Ігорю Суркісу, брату колишнього голови Федерації футболу України Григорія Суркіса, якого було звільнено по закінченню Євро-2012. Про причини зміни місця проживання збірної не повідомляється. Проведення тренувальних зборів збірної фінансується з державного бюджету.

Готель «Платіум» входить до комплексу «Червона Рута». Він знаходиться поряд з смт Козин в 23 кілометрах від Києва в напрямку Конча-Заспи. В цьому ж готелі зупинялась збірна Швеції під час Евро-2012.

«Червона Рута» є філією державної компанії «Укргазвидобування» з структури «Нафтогазу Україна». Наразі «Укргазвидобування» реорганізовано в ПАТ, що дало експертам привід прогнозувати приватизацію компанії.

Кегельбан в готелі, в якому мешкатиме збірна України з футболу.

Кегельбан в готелі, в якому мешкатиме збірна України з футболу.

Керівник «Укргазвидобування» Юрій Борисов в 2011 році придбав футбольний клуб «Таврія» у структур Дмитра Фірташа. До переходу на роботу в держкомпанію Борисов обіймав посаду генерального директора компанії «OstChem Holding AG».

Нагадаємо, збірна України 22 березня грає матч у Варшаві зі збірною Польщі, а 26 березня – в Одесі зі збірною Молдови.