29 мільйонів розіграли заступник Дубаса, інженер Дубаса і партнерка дружини Дубаса
12.03.2013   //  

Малостидинська сільрада Костопільського району Рівненської області 4 березня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Теплопроектмонтаж» на будівництво підвідного газопроводу до 10 населених пунктів за 29,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2014 р. газ мають провести села Гута, Рудня, Малий Мидськ, Осова, Ледне, Великий Мидськ, Великий Стидин, Малий Стидин та Майдан Костопільського району, а також у село Мельниця Сарненського району.

Будівництво фінансують з коштів НАК «Нафтогаз України».

До складу співвласників ТОВ «Теплопроектмонтаж» з 2009 р. входить Любов Ясельська. Вона є бізнес-партнером по ТОВ «Фірма Опорядрембуд» Тамари Дубас – дружини депутата Рівненської облради Петра Дубаса, голови правління ПАТ «Рівнегаз». Фірма «Теплопроектмонтаж» почала вигравати тендери у квітні 2011 р. і з того часу отримала підрядів на 42,90 млн грн.

У тендері також взяло участь ТОВ «Рівнеагроспецмонтаж», до складу засновників котрого входить Петро Торгун – заступник Петра Дубаса по ПАТ «Рінегаз».

Окрім того третім учасником тендеру було острозьке Мале приватне підприємство «Трансформатор», власником котрого є Лариса Климчук та Олександр Климчук. Останній відомий як головний інженер Здолбунівського управління по експлуатації газового господарства «Рівнегазу». Фірма має 150 грн. статутного капіталу.