«Рідні» фірми розіграли чверть мільйона на охорону центру зайнятості
08.03.2013   //  

Харківський міський центр зайнятості 26 лютого за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Безпека-Сервіс» на послуги з охорони вартістю 235 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Фірма повинна забезпечити  функціонування двох цілодобових постів охорони та відеоспостереження з березня і до кінця року.

Першими засновниками «Безпеки-Сервіс» були Олександр Кравченко і Олексій Виногородський. Вони ж зараз через ланцюжок засновників контролюють  ТОВ «Пульт-город» – єдиного конкурента на тендері. Офіційно вони вийшли зі складу засновників фірми-переможця ще у 2011 році, нині її через низку інших фірм контролює Вікторія Жаркова.

Це вже не перший тендер, на якому єдиними учасниками стали ці дві фірми. У лютому цього року в такому ж складі відбувся тендер вартістю 823 тис грн. на охорону Харківського інституту банківської справи. За останні п’ять років ТОВ «Безпека-Сервіс» виграло тендерів на 4,82 млн грн, ТОВ «Пульт-город» – на 3,31 млн грн, ТОВ «Охорона-Гарант» на 1 млн грн., ТОВ «Охорона-Бастіон» – на 0,17 млн грн.