У Попова викинули 15 мільйонів на членовози
04.03.2013   //  

КМДА збирається орендувати два автомобілі “Крайслер 300”.

Апарат Київської міськдержадміністрації 27 лютого оголосило тендер на транспортні послуги для службових поїздок. В КМДА плануються витратити 15 млн грн. на цілодобові послуги 75 автомобілів. Остаточну угоду на цю суму було укладено 19 квітня. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Зокрема КМДА орендувало 33 автомобілі Toyota Camry, два легкових автомобілі бізнес-класу Chrysler 300 і один позашляховик Toyota Land Cruiser (повний список нижче).

Ці машини, а також інші автівки представницького класу будуть використовувати для обслуговування офіційних заходів у КМДА та Київській міськраді.

Модифікація автівок та рік випуску у технічній документації не вказані. Разом з тим в офіційній дилерській мережі ціни на Toyota Land Cruiser у найдешевшій комплектації починаються з 335 тис грн. за Toyota LC Prado і доходить до 744 тис. за Toyota LC 200.

Що ж до Chrysler 300, то його ціна в офіційного дилера коливається від 498 тис грн. до 664 тис грн.

Нагадаємо, на початку минулого року на інтернет-аукціон зі стартовою ціною в $1 млн був виставлений Chrysler 300 Барака Обами, на котрому він їздив ще будучи сенатором. Зайнявши пост президента США і демонструючи свою турботу про навколишнє середовище, Обама відмовився від користування цією автівкою, пересівши на гібридний «Ford Escape».

Це вже друга спроба КМДА орендувати ці автомобілі. В січні апарат оголосив тендер, на який подали заявки комунальне підприємство АТП «Київської міської ради» і Автобаза Державного управління справами. Однак обидві заявки було відхилено через застарілість довідки з податкової служби про відсутність заборгованості з податків і зборів. Тому перший тендер було відмінено і закупівлю оголошено знову.

Марка  автомобіля

Кількість  автомобілів

Тойота Камрі (Toyota Camry) об’ємом двигуна 3.456л

8

Тойота Камрі (Toyota Camry) об’ємом двигуна 2.4 л

22

Тойота Камрі (Toyota Camry) об’ємом двигуна 3.0 л

3

Тойота Хайлендер (Toyota Highlander) об’ємом двигуна 3,5 л

2

Тойота Ленд Крузер (Toyota Land Cruiser)

1

Тойота Авенсіс (Toyota Avensis) об’ємом двигуна 2.0 л

1

Тойота Авенсіс (Toyota Avensis) об’ємом двигуна 1.7 л

1

Крайслер (Chrysler 300)

2

Опель Омега (Opel Omega) об’ємом двигуна 3.2 л

1

Опель Омега (Opel Omega) об’ємом двигуна 2.6 л

9

Опель Омега (Opel Omega) об’ємом двигуна 2.2 л

15

Опель Омега (Opel Omega) об’ємом двигуна 2.0 л

1

Опель Вектра (Opel Vectra)

2

Шевроле Еванда (Chevrolet Evanda)

5

Фольсваген Пассат (Volkswagen Passat)

1

Деу Ланос (Daewoo Lanos)

1