Клерки облради замовили лімузин, а Матвієнко особисто затверджуватиме саморекламу
04.03.2013   //  

Запорізька облрада у період з 15 по 22 лютого за результатами тендерів уклала низку угод на різні послуги загальною вартістю 7,48 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

2,82 млн грн. витратять на послуги з перевезення депутатів і посадових осіб виконавчого апарату облради. Підряд отримало КП «Автогосподарство» Запорізької облради.

Згідно з документацією конкурсних торгів, за кошти обласного бюджету чиновники отримають у користування не менше 14 автівок з водієм, «в тому числі автотранспортом представницького класу – не менше 6 та не менше 6 одиниць економ-класу, 1 мікроавтобус, 1 лімузин».

Ще 1,00 млн грн. витратять на послуги з висвітлення діяльності облради на телебаченні, радіо та в друкованих ЗМІ. За ці кошти ПП «РІА «РДВ» Ольги Бринзи має виготовити та розмістити у запорізьких ЗМІ друкованих матеріалів на 38,23 тис см2 газетної площі, 120 cюжетів і 20 програм по 30 хв на обласних та міських ТРК, 120 сюжетів і 20 «прямих ефірів» по 30 хв на обласних та міських радіо.

Всі матеріали мають бути підготовані у відповідності до завдання, яке затверджується особисто головою облради Павлом Матвієнко.

Окрім того 2,75 млн грн. отримає КП «Універс» Запорізької облради піде за прибирання, утримання та технічне обслуговування приміщень будівлі облради. Ще у 0,91 млн грн. обійдеться охорона приміщення силами Орджонікідзевському відділу Державної служби охорони.

Згідно з даними «ВДЗ» облрада замовляє інформаційні послуги у «РІА «РДВ»  уже четвертий рік поспіль. У 2010 р. на них витратили 0,32 млн грн., однак останні три роки угоди підписують на мільйон. Що ж до перевезень, то з урахуванням цієї закупівлі за останні п’ять років на них витратили 15,12 млн грн. Лімузин у переліку машин з’явився минулого року.