Рекламісти Попова орендували на виставці в Каннах вдвічі більшу площу, ніж торік
12.02.2013   //  

Департамент економіки та інвестицій КМДА 6 лютого уклав угоду з компанією «Reed Midem» на послуги з оренди виставкової площі для участі міста Києва у міжнародній виставці нерухомості «МІРІМ-2013». Вартість угоди склала € 46,70 тис євро або 505,75 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Організатором і відповідно власником ексклюзивних прав на надання виставкової площі на цьому заході є французька компанія «Reed Midem». У неї КМДА збирається орендувати 66,37 м2 виставкової площі. Які проекти представлятиме київська делегація не повідомляється.

Як зазначено в обґрунтуванні закупівлі, «участь у виставці дозволить представити пріоритетні проекти м. Києва та високому міжнародному рівні до уваги найбільших світових інвесторів у сфері нерухомості».

Минулого року КМДА орендувала на виставці «МІРІМ» вдвічі меншу площу за 31,68 тис євро.

«МІРІМ-2013» – це щорічна міжнародна виставка комерційної нерухомості, цього року вона відбудеться у 12-15 березня у «Палаці Фестивалів», м. Канни, Франція. Щороку виставка слугує місцем зустрічі для міжнародних інвесторів, представників влади та банків, юристів, архітекторів, дизайнерів і т.д. Минулого року у заході взяли участь 18 тис учасників з 80 країн світу.