«Регіонал» з яценюківцем продовжує розігрувати мільйони на дорогах
08.02.2013   //  

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області 1 лютого за результатами тендерів уклала угоди з ТДВ «Шляхово-будівельне управління №60» на проведення аварійних робіт по ліквідації пошкоджень, руйнувань та деформацій покриття доріг загального користування державного значення. Загальна вартість угод склала 1,99 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Коштом держбюджету до кінця року мають відремонтувати 880,8 км доріг, загальна площа ремонту – 7 036 м2.

Більшу частину статутного капіталу ТДВ «Шляхово-будівельне управління №60». Більша частина статутного капіталу фірми розподілена між членами родини Майор: Майор Роман Костянтинович і Ярослава Іванівна, а також Майор Ярослав Романович і Майор Наталя Романівна. Роман Майор, який до лютого 2012 року очолював Службу автодоріг у Чернівецькій області і має близько 10% компанії, є депутатом Чернівецької облради, обирався як безпартійний, однак наразі входить до складу фракції Партії регіонів.

Єдиним конкурентом на обох тендерах було ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» Олександра Зайця – депутата Кам’янець-Подільської міської ради від «Фронту змін». У такому ж складі нещодавно відбувся і тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги місцевого значення Чернівці-Глибока вартістю 2,87 млн грн.