Фірма, заснована менеджером Юри Єнакіївського, продала залізниці мастила на 142 мільйони
22.01.2013   //  

ДП «Укрзалізничпостач» 15 січня за результатами тендерів уклало низку угод з на постачання продуктів нафтопереробки на 187,27 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Для регіональних залізниць замовлено мастильні матеріла, оливи та мастила різних марок. Однак дані про вартість окремих товарних позицій на сайті «ВДЗ» розміщено в файлах, які є недоступними для перегляду.

ТОВ «Левада-Палас» отримає 142,30 млн грн. Компанія була заснована донеччанином В’ячеславом Ярошенко, відомим як один з представників угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка. Згодом фірму перереєстрували на харків’янина Юрі Перевозника. Фірма почала вигравати державні тендери в 2012 році і отримала підряди вже на 165,29 млн грн.

ТОВ «ТД Агрінол» отримає 44,97 млн грн. Засновниками компанії є мешканці Бердянська Запорізької обл. Леонід Зотов, Юрій, Олександр та Руслан Пономарьови, Михайло Какушадзе, Ігор Добича. За останні пять років фірма отримала державні підряди на 412,91 млн грн.