Залізниця купує автоматизовані системи для пасажирів сільських станцій за купу мільйонів
10.01.2013   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» 24 грудня за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «Нові технології 3000» на впровадження систем обслуговування пасажирів приміського транспорту на двох станціях на суму 13,55 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Протягом тижня до кінця року фірма мала змонтувати та ввести в експлуатацію автоматичні комплекси для продажу квитків та турнікетів для пропуску на перон на станціях Тарасівка та Мотовилівка в Київській обл. Роботи по кожній з цих станцій коштують однаково – 4,68 млн грн. Також потрібно було встановити обладнання на перегоні Хмельницький – Гречани 1226 км (Хмельницька обл.) за 4,20 млн грн.

На київських станціях мали встановити по чотири турнікети, а також термінали по продажу квитків та устаткування для працівників вокзалу, інсталювати програмне забезпечення. На хмельницькому перегоні турнікети не вимагались.

Засновником ТОВ «Нові технології 3000» зі статутним капіталом 42 тис грн. є Максим Стеценко. З 2008 року фірма отримала підряди виключно від ПЗЗ на 46,01 млн грн.