Реєстратори Лавриновича за 600 тисяч купили програми для моніторингу ЗМІ та власних тендерів
09.01.2013   //  

Державна реєстраційна служба України в наприкінці минулого року за результатами тендерів уклала угоди на придбання програм, які мають моніторити закупівлі Держслужби та згадки про неї в ЗМІ. Вартість програм, придбаних без передавання права власності, склала 589 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Держслужбазаплатила ПрАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» 320 тис грн. за програму, яка може заносити в базу даних публікації з джерел, що цікавлять, оцінювати інформаційну активність, аналізувати позитивні та негативні публікації, тощо.

Ще 269 тис грн. коштувала програма ТОВ «Веб формат», яка дозволяє контролювати та аналізувати ключові показники діяльності комітету з конкурсних торів Держслужби, а також забезпечує автоматизацію процесу підготовки необхідної документації при проведенні тендерів.

З моменту створення в 2011 році Державна реєстраційна служба, яка знаходиться в віданні міністра юстиції Олександр Лавриновича, провела 26 результативних тендерів на 29,78 млн грн. Тобто в середньому держслужба проводила два тендери на місяць.